11.10.13

safa gayret

benimle ilgili bazı linkler

kimim ben?

kah­ra­man­ma­raş'ta doğ­dum, ya­şı­yo­rum. bil­gi­sa­yar prog­ram­cı­lı­ğı, web ge­liş­ti­ri­ci­li­ği ve radyo prog­ram­cı­lı­ğı iş­le­riy­le uğ­raş­tım. hâla bil­gi­sa­yar prog­ram­cı­lı­ğı oku­yo­rum. asp.​net ve c# kul­la­na­rak prog­ram­lar, web uy­gu­la­ma­la­rı ge­liş­ti­ri­yo­rum.
fotoğrafçı: mehmet fıstık

hobilerim

şu sı­ra­lar açık ara en çok vakit ve ener­ji ayır­dı­ğım hobim kısa film­ci­lik. se­nar­yo yazıyorum ve filmleştirmeye çalışıyorum. ikin­cil ho­bi­le­rim ara­sın­da şiir ve öykü yaz­mak var ga­li­ba. der­gi­le­re, fan­zin­le­re şi­ir­ler gön­de­ri­rim ço­ğun­dan geri dönüt bile ala­mam. bazı der­gi­ler­den "güzel şiir safa bey ama ya­yın­la­ma­ya­ca­ğız" gibi e-pos­ta­lar alı­rım. yine de şev­ki­mi kay­bet­mem. fo­toğ­raf çek­me­yi se­ve­rim. her mü­zi­ği din­le­mem. çok film iz­le­rim. az kitap oku­rum.

anagramist olarak?

kısa film­ler ya­zı­yo­rum, yö­ne­ti­yo­rum, mec­bu­ri­yet­ten ufak tefek rol­ler alı­yo­rum. ilk kısa fil­mim "iyi bay­ram­lar kom­se­rim" ilk şi­irim "staj da ya­pa­rım ka­ri­yer de" ilk söy­le­şim "sos­yal medya ve iliş­ki­ler" kısa film kurgu ve mon­ta­jı da ya­pı­yo­rum. ge­nel­lik­le "bence" ka­te­go­ri­sin­de ya­zı­lar ya­zı­yo­rum.